En mer personlig säkerhetsleverantör

Lås

Det finns ett stort utbud av låssystem på marknaden. Vi på LLT hjälper dig att hitta den rätta modellen för just dig. Tack vare vårt goda samarbete med stora tillverkare, som Assa, Dorma och Kaba, kan vi erbjuda dig den allra bästa lösningen. Vill du kopiera nycklar? Välkommen in till vår butik!

Inbrottslarm

De flesta företagen väljer idag att investera i ett inbrottslarm. Det hjälper till att både förebygga samt avbryta inbrottsförsök tack vare sirener och blixtljus. Du kan dessutom koppla larmet till en larmcentral och på så sätt få vaktpersonal utskickad till platsen om larmet går. LLT hjälper dig gärna att ta fram rätt säkerhetsanläggning för just ditt företag.

Brandlarm

Vi på Lås Larmteknik arbetar dagligen med brandtekniska lösningar mot företag, kommuner och bostadsrättsföreningar. Vi sköter om och installerar godkända anläggningar enligt SBF. Som anläggarfirma är vi väldigt stolta över att pressentera våra partneravtal med SCHRACK Seconet och Carrier. Vi har installerat godkända brandlarm sedan 2015 vilket omfattar ca 70 objekt, bland annat Brandstationen och Hemmestaskolorna på Värmdö.

Kameraövervakning

Vill du öka tryggheten i dina lokaler kan du göra det med kameraövervakning (CCTV). Övervakningssystemet kan såväl minska brott samt underlätta identifiering om brott misstänks. Tack vare dagens teknik är systemet mycket enkelt att sköta. Allt material samlas på en dator, vilket gör det lättillgängligt för dig.

Passersystem

Vi erbjuder kvalitativa passagesystem från Aptus, Axema, RCO och Solid. Med dessa system kan du enkelt tidsstyra dina lås samt spärra korten vid behov. Kortläsarna lätthanterliga och enkla att administrera.